sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Bali valmennusryhmään :-)

Onkin pakko kirjoittaa tänne heti eilen illalla sähköpostiini saamani hyvä uutinen: Meidät on Balin kanssa nyt valittu TSAU:n eli Turun Seudun Agilityurheilijoiden valmennusryhmään. Ryhmä on tarkoitettu agilityä tavoitteellisesti treenaaville 3-luokan koirakoille normaalin agility pienryhmäharjoittelun lisäksi. Noin kerran kuukaudessa päästään sitten vierailevien kouluttajien syyniin myös saamaan lisävinkkejä ja opetusta. Ensimmäinen tällainen vieraileva tähtikouluttaja meillä onkin sitten jo 22.11., kun Juha Orenius tulee kouluttamaan. Ikinä ei olla oltu hänellä, joten jännää on :-)
Eilen käytiin hallilla taas Balin ja Ulpun kera harjoittelemassa itsenäisesti. Ulpun kanssa tein enemmän, koska sille opetan tosiaan vasta ihan esteitä ja niiden oikeita suoritustapoja. Keinu meni jälleen ihan lupaavasti kuten myös pussi. Viimeiset pari-kolme kertaa Ulpu suoritti jo ihan normaalipussin, eli koko pussinsuu oli maassa, ei yhtään raollaan metallikehikon ympärillä. Joten pikkuhiljaa, pikkuhiljaa....
Meidän hallin pohja on hyvin hienojakoista hiekkaa, mikä tarttuu sitten ihan kaikkeen, koirankarvoihin ja leluihin jne... Ulpunhan palkka on se minkinkarvarätti, ja voi olla, että joudun sille jonkun muun palkan keksimään. Ihan siitä syystä, että tuo minkinkarvarätti tietenkin kastuu Ulpun kuolasta, kun se on sen suussa. Sen jälkeen siihen tarttuu hallin hiekka, joka menee Ulpun silmiin ja saa silmät vuotamaan. Ei varmasti ole pikku-punapäällä kovin kivat oltavat vaikka kovasti nauttiikin harrastuksesta ja palkastaan :-( Ehkä pitää kokeilla, josko Ulpu palkkautuisi mokkanahkapatukkaan, joka minulta kyllä löytyy treenirepusta. Se ei kerää sitä hiekkaa ainakaan ja sitä voi vetää ja riepoa kuitenkin.

1 kommentti: