lauantai 10. lokakuuta 2009

Varsinais-Suomen Piirinmestaruudet 2009 on nyt sitten kisailtu

Nyt on sitten piirinmestaruudet vuosimallia 2009 kisailtu ja meillä vaan hylkyputki jatkuu. Tuomareina oli hyppyradalla Marja Lahikainen ja agilityradalla Mia Laamanen. Aikas kinkkiset ja mutkikkaat radat olivat molemmat tuomarit "askarrelleetkin" meille kilpailijoille. Vaikka molemmista radoista tuli meille hylky niin ne oli aikas hyviä hylkyjä molemmat. Molemmilta radoilta hylky tuli samasta syystä eli hypyn suorittaminen väärään suuntaan. Hylky oli aikas monella muullakin nopealla koiralla se kohtalo, valitettavasti.
Agiradalla uskalsin kokeilla ekan kerran kisoissa takaa ohjausta, yhdessä mutkikkaassa kohdassa jossa valssien tekeminen olisi saanut aikaan turhia mutkia koiralle. Treeneissä ollaan noita onnistuneesti saatu tehtyäkin, mutta nyt tämän onnistumisesta kisoissa olen tosi tyytyväinen. Teen kyllä noita vastaavanlaisissa kohdissa kisoissa taatusti jatkossakin ja yritän opetella turhista valsseista pikkuhiljaa pois. Eli tässä on jonkinlainen vieroitushoito menossa :-D
Kontaktit meni mallikkaasti ja samoin molemmilla radoilla onnistui kepit, joilla meillä oli viimekisoissa hienoisia ongelmia. Niistä olinkin silloin pöyristynyt hiukan silloin, kun Bali on ollut aikas varma keppien menijä kulmasta kuin kulmasta jo hetken aikaa. Mutta nyt nekin kulkee taas.
Mua nauratti hyppyradan maaliintulo hypyn jälkeen, kun Bali tarrasi mua neuleen hihasta kiinni :-D Odottikohan palkkapallon lentämistä vai mitä, kun oli niin innoissaan. Neuleen hiha kun oli aavistuksen verran pitkä, että se oli siinä lepattamassa heti, kun laskin kättäni alemmaksi rapsuttaakseni Balia heti kaulan alta :-D
Seuraavat kisat meillä lienee Balin kanssa loka-marraskuun vaihteessa meidän seuran (TSAU) omalla hallilla, siellä on muistaakseni "tyrkyllä" 3 kisaa, 2 agirataa ja 1 hyppyrata mikäli nyt oikein muistan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti