perjantai 10. syyskuuta 2010

Tyynen kanssa möllikisojen talkoissa

Eilen oltiin oman seuran epävirallisissa kisoissa talkoilemassa. Sen vuoksi meillä ei ollut treenejä laisinkaan, kun koko ilta oli hallillamme pyhitetty epävirallisille kisoille ja kaikki torstaisin treenaavat olivat tietenkin velvollisia osallistumaan kisatalkoisiin. Meikäläisen talkootyöksi koitui kuuluttaminen: homma jota ei kukaan halua. En olisi halunnut minäkään sitten millään, mutta pakko oli. Mulla olikin siinä Tyyne kuuluttaja kaverina kainalossa. Yhdessä istuttiin radan vieressä palkintopallien päällä kuuluttamassa koirakkoja radalle. Tyynen mielestä oli kivaa hommaa, koska sai seurata ihmisiä ja olla kainalossa rapsutettavana. Toisinaan sai olla narussa maassa ja bongailla tapansa mukaan kivan näköiaiä ihmisiä, joilta voi kerjätä huomiota ja rapsutusta. Tyyne on nimittäin sellainen bongailija. Kun huomaan kivan vieraan ihmisen, niin alkaa kuulumaan tuttu viik-viik-ääni kun tyttö pyrkii häntä heiluen mielestään kivan ihmisen luokse :)
Rataantutustumisten aikana treenasin Tyynen kanssa ulkona hiukka hyppyjä, putkea ja rengastakin otettiin pari kertaa. Voi että Tyllerö oli innoissaan pitkästä aikaa. Mulla ei ollut Ulpun palkkaräsyä taskussa, ainoastaan nameja ja auton avainten pieni pehmolelu avaimenperä. Niinpä palkkasin Tyyneä enimmäkseen sillä lelulla ja tappoi sitä niin onnessaan. Mun pitää nyt Tyynenkin kanssa treenailla aina kun hallille mennään, koska näyttäisi, että Tyyne voisi jopa innostua agilitystä. Mun pieni kainaloiseni <3
Ulpun ja Balin kanssa kisasin avoimen luokan kisat. Balin sain varastamaan lähdön ja napattua sen torumisen jälkeen kainaloon ja vietyä ulos hallista. Oli Bali melko hämmästynyt, kun ei radalle päässytkään. Hetki tuon jälkeen mentiin ottamaan pihaan parin esteen sarja ja huippu kehut paikalla olosta ennen liikkeelle lähtöä. No, koska oltiin toiseksi viimeisiä lähtijöitä ja koko luokka oli kisojen viimeinen, niin eikun takaisin halliin ja lähtö ja rata uudelleen Balin kanssa. Kyllä oli tyttö tarkkana lähtöviivan takana, ei nykinyt vaan odotti niin kiltisti mamman lupaa lähteä radalle. Se menikin kivasti se rata. Toivon tosi paljon, että Bali hoksasi sen, että varastaminen lähdössä ei kannata. Sen näkee oikeastaan huomenna, kun kisataan naapuriseuran kisoissa. Toivotaan, että päästään radalle saakka, eikä tarvitse viedä Balia autoon jäähylle heti kättelyssä.
Ulpun kanssa kisasin avoimen kisat myös. Tyttö meni oikein kivasti, ainut vaan että itse en ottanut sitä riittävän hyvin haltuun putkesta hypylle, joten meni hypystä ohi ja hyppäsi sen väärään suuntaan. Muuten olen oikein tyytyväinen punapään menoon radalla.
Viikonloppu kuluu kisailun merkeissä, nimittäin Bali kisaa huomenna Liedossa 3 kisaa ja sunnuntaina Nokialla 3 kisaa. Lähdetään jo lauantaina heti kisojen jälkeen äitini tiluksille Sastamalan Karkkuun, maaseudulle siis. Siitä ei ole kovin pitkä matka Nokian kisapaikallekaan.
Ai niin, Tyynen viimeinenkin poika Trucker`s Mr Bean löysi oman ihanan perheensä Paraisilta. Sinne poika muutti 1.9. Tulevaisuudessa tämäkin poika nähtäneen agilityä harjoittelemassa, joten aktiviteettiä ei tule puuttumaan. Kutsumanimekseen hän sai Toffe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti