torstai 8. huhtikuuta 2010

Olipas meitillä kivat harkat

Voi että, kun olikin kivat harkat tänään Balin kanssa meidän omassa pienryhmässä. Sopivat radat jotenkin. Iloinen olen siitä, että olen nyt pikkuhiljaa omaksunut käyttöön yhden ohjauskuvion lisää. Siis se on persjättö, joo, mutta se on hyvä, jos on pari estettä rinnakkain ja jälkimmäinen hyppy hypätään siihen suuntaan mistä ekalle hypylle tultiin. Ite oon siinä välissä ja otan koiran selkäni takaa, vaihdan vain ohjaavaa kättä. En oo nyt varma, oonko tästä nyt kirjoitellut aikaisemminkin tänne, mutta kirjoittelen nyt uudelleen vielä, kun musta vaan on kivaa, että huomaa jonkun asian menneen jo sillai "kaaliin" että alkaa suunnittelemaan ohjausta jo sillä menetelmällä ja toteuttaakin jo niitä. Se antaa jotenkin uskoa siihen, että mahkuja on koko ajan oppia uutta, jos haluaa. Kivaa on myös se, että kesä tulee ja enää ei palele treeneissä, kuten vielä tässä vähän aikaa sitten teki.

Oltiin muuten pääsiäisenä siellä ATT:n kisoissakin Balin kanssa, mutta ei mitenkään erityisellä menestyksellä. Eka rata hyvä, mutta vahinko hylkäys. Piti ottaa Bali välistä vedosta hypylle, mutta aavistuksen liian aikaisin päästin koiran "käsistäni" ja Bali otti sitten sen hypyn väärästä suunnasta. Tokalla Radalla tuli kepeiltä virhe tokasta välistä, joten otin sen alusta. Se jotenkin herpaannutti rytmiä, ja sitten niistä mentiin renkaalle takaisinpäin keppien suuntaisesti, josta Bali juoksi ohitse. Kun palattiin hyppäämään se, niin Bali hyppäsi sen väärästä suunnasta. Viimeinen rata oli lähellä onnistua, mutta mun tyhmyydellä ja tuurilla ei onnistunut. Melko lopussa jäin puomin jälkeen väärälle puolen ohjaamaan, ja tuli kielto. Siitä harmistuneena en ohjannut loppua huolella ja tuli toinen kielto pussin jälkeiseltä putkelta. Radalta tullessani olin uskossa, että 10 virhepistettä, mutta yllätys oli melkoinen, kun huomasin, että meille tuli vain viitonen, siltä putken kiellolta. Tuomari ei nostanut kättä siltä hypyn kiellolta, mikä oli kyllä niin ilmiselvä, että olisi pitänyt. Olisiko tuomari ollut sen hetken untenmailla :D Mulle tuo on kuitenkin 10 virhepisteen rata, vaikka tuloksissa muuta lukeekin. Toki, tässä tullaan taas siihen, että ohjaa koira AINA loppuun saakka radalla. Mulla tuppaa jotenkin tää unohtuun.

Ensi viikolla onkin sitten monenmoista ohjelmassa meidän perheellä. Balin valmennusryhmän treenit keskiviikkona, torstaina olisi Balin pienryhmä, mutta näillä näkymin on mun töistä virkistys illallinen ja TPS:n jääkiekko peliin meno ruuan jälkeen. Bali saa siten lomaa näistä treeneistä, mikä on oikeastaan hyvä, koska ilmoitin Balin ensi lauantaille Elina Jänesniemen valmennukseen Hitti-Areenalle. Saadaan vähän uutta näkökulmaa meidän touhuihin radalla. Perjantaina on tietenkin Ulpukan treenit, kuten on myös muuten huomenna perjantainakin. Loppuviikosta, varmaankin lauantaina tai sunnuntaina pitää viedä Tyyne miehelään sulhasen luokse, kun juoksut alkoi tänään. Toiveissa olisi siten saada semmosia keskikesän puudelivauveleita perhettä sulostuttamaan. Jännät ajat on siis edessäpäin taas tässäkin huushollissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti