torstai 24. kesäkuuta 2010

Juhannuksen alkua

Niin sitä vaan on juhannus ovella! Huikeeta, kun vastahan oli joulu. Juhannus tietää tietenkin juhannuskisoja Balin kanssa. Meillä on huomenna aattona 2 kisaa, juhannuspäivänä 2 kisaa ja sunnuntainakin 1 kisa Piikkiön Tuorlassa. Siellä oli peräti 60 miniä ilmoitettu mini3.-luokkaan. Me ollaan Balin kanssa onneksi ihan alkupäässä lähdössä, joten ei tarvitse kauaa kytistellä omaa vuoroa rataan tutustumisen jälkeen. Ulpua en ilmoittanut mukaan, koska ajattelin että sillä saattaisi olla juoksut ja toisaalta haluan hiukka treenata sitä vielä valmiimmaksi paketiksi ennen kuin alan oikein urakalla kisailemaan. No ei sillä juoksuja ole nytkään, mutta ei nyt tullut ilmoitettua. Toisaalta hyvä, koska päivästä tulisi kisapaikalla pitkä ja mulla on kuitenkin täällä Tyyne ja pentuset kotona. Ei mene sitten siellä niin kauaa.

Nyt on pakko kertoa elämäni kirppislöydöstä tänään: Löysin peräti 12 litraisen kuparikahvipannun kirpputorilta. Se on siksi niin erikoinen kun se on niinkin iso. Pieniä 1,5-3 litraisia tulee vastaan joka kirppiksellä useitakin parhaimmassa tapauksessa, mutta näitä isoja ei koskaan. Hetken mietin, ja sitten päätin tämän pannun ostaa, vaikka se kukkarossa kirpaisikin hiukkasen. Tässäpä kuva tuosta löydöstä kera Ulpun poseerauksen, niin saa jotain kuvaa siitä, kuinka isosta kapistuksesta on kyse. Ulpuhan on säkäkorkeudeltaan 31 cm ja noin 4,5 kg painoinen normaali kääpiövillakoira narttu siis.



Tyynen ja Pedron Karhukopla kasvaa ja komistuu. Painoa tulee hyvin lisää kaikille. Karhu on siis se suurin kaveri, keskimmäisiksi suurin on Urho ja pienin kaveri on Olvi. Olen saanut jo muutaman yön nukkua joutumatta nousemaan pentulaatikkoon kertaakaan. Niin hyvä juttu. Huomenna tämä kopla täyttää jo viikon. Pitää ottaakin heistä uusia kuvia, jotka toivottavasti on parempia, kun mun edelliset ottamani kuvat. Tässä on kasvattaja Sannan pennuista 3 päivän ikäisenä ottamia kuvia, jotka onkin hyviä ja tarkkoja.

kuva: Sanna Koponen

Kuva: Sanna Koponen

Viikolla tuli pyykättyä ja konetettua Bali ja Ulpu, koska olivat likaisia. Tässä on Balista kuva trimmauspöydällä makoilemassa ennen korvamuovien laittoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti