keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Vauvojen odottelua


Tänään tuli 59 vuorokautta täyteen Tyynen ensimmäisestä astutuksesta, joten pitää mittailla ruumiinlämpöjä ja tarkkailla Tyynen syömisiä. Ruoka on maistunut tänään, ja aamupäivällä ruumiinlämpö oli 38 astetta. Uskalsin lähteä käymään kaupoilla ja jättää Tyynen huoletta yksin siksi ajaksi. Tuli käytyä Ikeassa ja Bauhaussissa matto ja naulakko ostoksilla. Nyt on huusholli viimeinkin järjestyksessä asumista ja olemista varten. Eteiseen päädyin hankkimaan koko eteisen kokoisen terassimaton, jonka leikkasin jämptisti eteisen kokoiseksi. Se on helppo pitää puhtaana ja siinä ei kuratassujen jäljetkään näy. Hiekka ja rapakin jää siihen, josta ne on helppo imuroida pois. Ja kun se on jämptisti eteisen kokoinen, se ei mene kasaan, kun nämä kahjopuudelit koheltavat keskenään :D

Nyt kun muutto on takana, voi pakastimiakin täyttää huoletta. Ennen muuttoa en kokannut koirille mitään lisää, jotta ei olisi liikaa muutettavaa niissä. Nyt valmistin porkkana-kesäkurpitsa-tomaatti-pinaatti-persilja-tilli -sosetta pakastimeen. Mielessä on käynyt myös hakea voikukanlehtiä ja nokkosia jonkin toisen kasvismössön raaka-aineeksi, mutta en oikein tiedä sopivaa paikkaa täällä. Ainut paikka, jonka tiedän, on mun edellisen osoitteeni vieressä olevan pellon laita, mutta siinä käy koiria niin paljon asioillaan, että ei kiitos sieltä. Puuroa pitää myös joku päivä valmistaa ja samoin tehdä heinäkuulle lihatilauskin Kennel-Rehulle.

Nyt illalla, 12 tuntia aamulämmön mittaamista Tyynen ruumiinlämpö oli 37,6 astetta, eli alaspäin on menossa, kuten synnytyksen lähestyessä pitääkin. Jännitetään ja odotetaan vaan siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti