sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Menolippu SM-kisoihin ja karsintoihin viimeinkin!










Ihan huikea viikonloppu takana Salon kisoissa. Kerrotaan ne parhaat palaset ensin, eli Bali sai tänään toisen hyppysertinsä nollavoitolla Marjo Heinon hyppyradalta. Toiselta Marjon radalta saatiin myös nolla, joka riitti neljänteen sijaan. Oli ehkä turhan pitkät kontaktit meillä. Serti meni kolmanneksi sijoittuneelle joka oli meistä muistaakseni neljän sadasosan päässä. Mutta mikä tärkeintä, tällä agiradan nollalla me saavutettiin vihdoinkin se menolippumme Sm-kisoihin ja MM-karsintoihin. Ja tuohan oli siis perättäiset kisat, eli se on tuplanolla myös näiden kisojen saldo sen myötä. Kolmas rata meni sen sijaan hylylle, kun Bali bongasi puomin keinun sijasta, jonne olisi kuulunut mennä. Nuo esteet kun olivat saman suuntaisesti. Olisi voinut vielä tiukemmin ottaa Balin haltuu putkesta tulon jälkeen, niin olisi ehkä saanut tämän korjattua. Mutta muuten oli tämäkin ihan kelpo menoa jo. Koutsiltamme saatiin myös hyvää palautetta, joten hyvä mieli tuli kyllä näistä kisoista. Pidin myös siitä, kuinka tuomari puhuttelussaan korosti koiran fyysisen ja henkisen kurituksen ehdotonta kieltoa. On kuulemma nähnyt niin ikäviä juttuja viimeaikoina kisoissa, että ei hyväksy sellaista toimintaa, ja puuttuu siihen välittömästi. Hienoa, että tuomari noin hienosti pitää koirien puolta, kun meitä ihmisiä on niin moneen junaan.

Eilen oltiin myös Salon kisoissa, jossa Ulpukallakin oli startti. Hienosti jaksoi Ulpukka-tyttö keskittyä. Mun oma arviointi virheeni sai aikaan Ulpulle radan loppupäässä kiellon. Lähetin Ulpun putkeen ja tarkoitukseni oli ottaa tyttö persjätöllä haltuun. Kun käänsin pääni bongatakseni putkesta tulevan Ulpun ei ketään näy siellä päinkään. Apua! Kuka mun puudelin putkesta pölli vai imasko putki sen. No Ulpuhan olikin jo sitten mun toisella puolen tullut jo sieltä putkesta. Sain sen otettua siitä haltuun ja vietyä radan loppuun ja saldona sen viisi virhepistettä. Se riitti näissä kisoissa kolmanteen sijaan. Oikein mukava juttu Ulpukan kanssa :)
Balin kansa oli eilen myös kaksi rataa: agirata ja hyppyrata. Agiradalta tuli harmittava viitonen, kun heti ensimmäinen rima putosi. Muuten rata meni niin nappiin. Eka rima putosi ehkä sen takia, että eka este oli vinosti. Asetin Balin kuitenkin sen taa siten, että tulisi suora linja kakkos hypylle. Olisi kuulemma pitänyt tehdä vekillä tuo homma. Bali myös hiipparoi itse ja annoin luvan (pönttö mikä pönttö) lähteä. Seuraavassa hyppiksen lähdössä kävinkin sitten Balin pepun laskemassa hellästi maahan 3 kertaa, ennen kuin hän tajusi, että tosissani olen. Sitten päästiin matkaan. Alku meni lupaavasti, mutta jäin itse jälkeen yhdellä hypyllä. Seuraavat kaksi hyppyä meni vielä oikeasta suunnasta tässä hyppyjen sarjassa, mutta sitten Bali hyppäsi väärästä suunnasta kun olin perässä liikaa.

Ihan tosi kivoja kuvia Balista otti eilen Korhosen Taina, joka treenaa Balin ryhmässä schipperke uros Tarmon kanssa. Kiitos Tainalle näistä otoksista vielä kerran.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti