sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Hassu Ulpu Hassu :)


Ulpu ja Jossu Järvenpäässä. Kuvaaja: Sanna Koponen

Järvenpään näyttely reissu tehty ja ei mitään erityistä mainittavaa EH 1/1 oli meidän tulos. Tuomarina toimi Unto Timonen ja arvostelussa sanotaan näin:
"Hyvät mittasuhteet, hyvä piirteinen pää, jossa hieman korostuneet poskikaaret. Hyvä etuosa ja runko. Hyvät raajat ja kaunis ylälinja. Hyvä kinnerkulma. Liikkuu reippaasti, etuliike voisi olla hieman rauhallisempi."
Tuomari sanoi meidät luokassamme sijoitettuaan, että olisi saanut ERI:n mikäli ei olisi ollut ihan näin iloisilla etuliikkeillä varustettu, että pitäisi saada sitä rauhotettua. Jotenkin petyin tuosta EH:sta, koska odotin Ulpulle ERIä sen perusteella, mitä tuomari muille villakoiramuunnoksille oli päivän mittaan jakanut. Tosin pieni epäilys EH:sta heräsi, kun heitti yhden iloisen tapauksen uroksissa EH:lla pihalle. Ajattelin, että tuo voi olla Ulpunkin tulos. Ulpu on semmonen töhöttäjä liikkuessaan kehässä, kun ottaa muhun kontaktia ja haluaa ihan kauheasti miellyttää. Olenhan mä toki tuota kontaktihommaa Ulpulle vahvistanutkin, että varmaan siitä johtuu. Pitää varmaan kokeilla, jos kaverini esittäisi joku kerta Ulpukan, että saisko sillä tuota etuliikkeiden iloisuutta ja liiallista kontaktin ottoa pikkasen vähemmälle. Itse kuitenkin pidän Ulpun iloisuudesta ja touhukkuudesta, enkä halua sitä mitenkään rauhoittaa näyttelyiden tähden. Toinen kun kuitenkin kulkee ihan nätisti löysässä hihnassa ravaten.

Muuten kiva reissu oli, joskin pitkä päivä ja vähäiset yöunet. Sää oli vaihtelevan aurinkoinen, mutta ei mitenkään kuuma, ja tuuli välillä kylmästi. Ennen kotiin lähtöä saatiin sadettakin niskaan. Telttahan siinä kastui, ja se piti tietenkin sitten kuivata parvekkeella kotopuolessa. Kahvillakin poikettiin puolessa välissä matkaa, ja makean himo piti tyydyttää: Meikä mussutti tuoreen munkin, juustokakun palan ja jätskiä :D:D:D Eikä Ulpukaan ilman herkkuja jäänyt, kun näyttelypaikalla sai mun ja kamujen caesar salaatista kanaa. Kurkkuakin söi salaatista, kun annettiin maistaa. Kokosi niitä kurkun palasia yhteen samaan kohtaan maahan salaattirasiasta. Ne oli jotenkin mielenkiintoisen näköistä syötävää Ulpukan mielestä, joita piti tarkastella tarkemmin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti