sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Harmitus ja kahjotuurin puute vaivana

Huaah, oltiin joo sitten naapuriseura ATT:n kisoissa eilen. Ja ei onnistuttu tekemään lisää nollia. Tehtiin kaksi hyvää hylkyä ja tosi huono viitonen. Balin kasvattaja oli paikalla katsomassa menoa ja videoi meidän keskimmäisen radan, sen siis mikä oli se viitonen. Ja voi luoja, miten olenkin päivitellyt tätä meidän suoritusta mielessäni. Kun ei ole tuollaisia koiran kadottamisia ja jalkoihin törmäyksiä käynyt sitten aikoihin. Lisäksi olen koko ajan myöhässä. Viitonen tuli meille kepeiltä, kun Bali jätti keppien lopussa yhden välin pujottelematta. Tässä se rata kaiken kansan ihasteltavaksi :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=LicRJTEBMH4
Toki tuossa jotain hyvääkin on, nimittäin katsokaas miten minun viime viikonlopun lähtönykijä on hienosti paikoillaan lähdössä. Tarkoituksella kävelen oikein hitaasti 2. esteelle ottamaan Balia vastaan, kun se on luvan saatuaan hypännyt 1. esteen. Eli viikolla suoritetuista härkkimis-lähtö -harjoitteista on ollut hyötyä. En kyllä unohda niiden tekemistä jatkossakaan, jotta pysyisi homma hanskassa tän asian suhteen. Lisäksi tein tuolla kisapaikallakin paikallaistumisharjoitusta, jotta Bali muistaisi varmasti mitä se paikka-sana tarkoittaa :) Ja hyvin se pysyikin mielessä, nimittäin missään meidän kolmesta startista ei ollut nykimisiä. Myöskin kontaktit ovat onnistuineita, ja pidinkin niissä Balin ihan kunnon ajan aina, kun oli viitonen alla.
Eka rata (hyppyrata) meni hylyksi, kun oltiin tulossa kepeille ihan suoraan hypyltä ja mun piti leikata Bali takaa, saisin paremman puolen seuraavalle hypylle. Keppien alkupään molemmilla puolilla oli hypyt, ja Bali bongasi niistä toisen todella nopeasti ja hyppäsi sen. Sinänsä sääli, koska tuo rata oli muuten ihan hyvää agilityä meiltä. Kuitenkaan tämä rata ei jäänyt minua harmittamaan lainkaan, mitä taas teki meidän viimeinen rata, sillä se harmittaa mua varmaan hetkenaikaa. Se meni hienosti alusta saakka, ja selvitettiin ilman ongelmia 2 kertaa radassa kohta, jossa putki oli A-esteen alla, ja molemmat putken päät ihan kiinni A:n ylösmenossa. No, loppusuoralle sitten menossa piti mennä puomille, mutta koska olin tyhmä ja hidastin sivullani olevan putken suun kohdalla Bali meni sinne. Harmitti ihan julmetusti, ja pääsi V-sanakin siinä harmituksessa, joka ei ollut todellakaan tarkoitettu mun ihanalle kisa-kaverilleni Balille, vaan ihan minulle itselleni. Ai kun harmittaa tätä kirjoittaessanikin, auts! Jotenkin vaan sitä toivoisi, että olisi se kahjon tuurikin välillä läsnä meillä ja virheitä ei tulisi, vaikka keekoilisi mitä :D
Balin Purri-isukkikin omistajineen oli tullut katsomaan kisoja, ja meitä huvitti, miten Bali mielisteli Purria. Tietääköhän se kuuluvansa jotenkin samaan sukuun, koska ei todellakaan mielistele varsinkaan agilityhallilla ketään koiria, vaan näyttelee ennemminkin hampaita ja räyhii remmissä. Purrin näkeminen oli Balille mieluisaa :)

Tänään tuli pestyä ja trimmattua Ulpu. Tuli kokeiltua ensikertaa jenkeistä tilaamaani hoitoainetta, ja voi että siitä tuli hyvän tuntuinen siitä turkista. En kyllä yhtään harmittele, vaikka jouduin hakemaan hoitoaineeni tullista ja maksamaan tullimaksun ja ALV:n kun tavarat oli sinne jääneet. Minulta kysyttiin ensimmäisenä, että mitäs siellä on sulle tulossa siellä laatikossa. No kerroin, että koiran hoitoainetta 4 gallonaa. Yllättävän luottavainen setä, kun ei käskenyt edes pulloa laatikosta nostaa etiketin näkemiseksi, vaan luotti laatikossa olevaan laskuun ja minun sanaani sisällöstä. Mähän olisin periaatteessa voinut siellä pullossa tuottaa vaikka mitä kiljua :D Mulla olisi ollut periaatteessa tänään kaikkien pyykkipäivä, mutta karkasin Ulpun laittamisen jälkeen ulos nauttimaan kauniista ilmasta koirien kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti