torstai 11. maaliskuuta 2010

Lukutaito

Olipas kivaa tänään harjoituksissa Balin kanssa. Laitoin taas matamin lihapullareppua vartioimaan, kun olin auttamassa radan rakennuksessa ja tutustumassa rataan. Pysyi aikas hiljaisella Balin volyymit sen aikaa.
Rata alkoi hypyllä, jonka jälkeen tuli takaa hyppy. Sitä kohtaa mietin rataan tutustuessani, että kuinkahan käy, kun siinä samassa linjassa vieressä oli toinen hyppy ja näiden välissä tilaa melko vähän. Ajattelin, että koira voi hypätä sen 3. hypyn 2. hypyn sijasta. Mutta niin ei käynyt kuitenkaan, kun ohjasin :) Radan lopussa oli suora putki ja sen jälkeen takaa-hyppy. Tuollaiset kohdat on pahoja, koska en ehdi lyllertämään sinne hypylle ja näyttämää takaa kiertoa. No, nyt tein sitten niin, että käänsin kroppaani juostessani hyppyä kohti vastakkaiseen suuntaan, ja kun Bali oli ohittanut hypyn siivekkeen käänsin äkkiä rintamasuuntani 180 astetta ja Bali suoritti hypyn oikein :) Kyllä sai Bali kehut tuosta, vaikka samalla nauratti kauheesti toisen taitavuus. Kyllä tuollaisesta tulee vaan niin hyvälle tuulelle :)
Härnäsin taas muuten lähdössä, lähdin juoksemaan ihan päättömästi heti kun olin jättänyt Balin "paikka" käskyllä 1. esteen taakse. Ei tyttö onneksi mihinkään liikkunut, nyki hiukan siinä, mutta ei ole niin paljoa tottunut näihin mun härnäämisiin vielä. Pysyi kuitenkin peppu maassa siellä, niin sehän on jo hyvin :) Odotan vaan niin, että on jotkut sopivat epäviralliset kisat, niin pääsen kokeilemaan näitä "leikkejäni" sielläkin.
Huomenna olisi Ulpukan treenit ohjelmassa. Onneksi alkaa kevät pikkuhiljaa koittaa. En ole enää niin jäässä hallissa, kuin kylmillä ilmoilla. Tosin nyt kun lunta on näin paljon ja se alkaa sulaa, niin kuraa ja rapaa on tiedossa. Ja mähän en pidä likaisista koiranhajuisista koirista. Olen siis siinä mielessä huono koiran omistaja. Jotenkin vaan mun sielu lepää, kun koirat ovat siistin näköisiä ja puhtaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti