perjantai 26. maaliskuuta 2010


Kuvassa serkukset Bali ja Tyyne

Oltiin eilen treenaamassa agilityä Balin ja Ulpunkin kanssa. Eilenhän oli Balin ryhmä, mutta koska toisella kentällä ei ollut ketään, treenasin odotusajalla Ulpun kanssa. Radan rakennuksessa mua taas huvitti se sama lihapullarepun vahtiminen, kuin tässä viimeaikoina muutenkin. Bali oli taas hiiren hiljaa "köttebulliansa" vahtimassa. Mun oli pakko palkita se lihapullalla, kun tulin rataa rakentamasta, kun toinen oli niin hienosti käyttäytynyt:)

Meidän kouluttaja oli taas kerran keksinyt oikein kivan radan. Heh, oikein pirullisen kivan, jos näin voi sanoa. Pitkää suoraa ja sen jälkeen mutkaputkeen. Ei meinannun millään oikea putken pää löytyä kummassakaan kohdassa. Lisäksi Bali oli ekalla radalla sitä mieltä, että osaa ja tietää nää jutut ilman muakin :D Radan lopussa oli samanlainen kohta kuin viimeviikon treeneissä ja päätin heti tutustuessani viedä sen kohdan persjätöllä, eli ilmeisesti oma päänuppinikin alkaa pikkuhiljaa tottua siihen kuvioon. Eli kyseessä oli kaksi vierekkäin olevaa hyppyä, jossa mun sijaintini oli noiden hyppyjen välissä näyttämässä. Harjoittelin Balin kanssa viereisellä kentällä myös avokulmasta keppejä sekä siitä takaaleikkauksia. Se on kyllä vaikea tolle vielä, kun siinä mä "katoan" hetkeksi, kun vaihdan puolta. Pitää vaan treenata tuota useammin, niin eiköhän siihenkin varmuus löydy.

Ulpun kanssa treenasin putkia, hyppyjä, keinua, keppejä, A:ta ja puomia. Kepit oikealta puolelta alkaa sillai jo sujua, että mun käden ei tarvitse olla näyttämässä enää nenussa kiinni makupalan kanssa, vaan riittää, että heiluttelen kättäni keppien välissä. Nurjalta puolen ei sitten noin hyvällä mallilla olekaan, joten paljon on työtä. Tänään illalla on Ulpun oman ryhmän treenit, joten katsotaan miten siellä menee. Kun tullaan sieltä iltasella kotiin, niin pitää pestä ja föönata Tyyne. Nimittäin huomenna aamulla on klo 7.00 lähtö Ravattulasta Helsinkiin Kaapelitehtaalle villakoirien erikoisnäyttelyyn. Onneksi Balilla ja Ulpulla on hoitajat, jotka käyvät tytöt hoitamassa, koska tuo on aikas pitkä päivä näyttelyssä. Mutta onneksi ei tarvitse ajaa sinne autolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti